30 Nisan 2010 Cuma

HAYDİ , TÜRK BAYRAKLARIYLA 1 MAYIS'A !



HAYDİ, TÜRK BAYRAKLARIYLA 1 MAYIS’A!

Milyonlar 1 Mayıs’ta birleşecek,

26 Mayıs’ta hayat duracak!





Cumhuriyetimizin yıkılması, ülkemizin parçalanması ve emekçilerin köle yapılmasına karşı çıkan herkes, 1 Mayıs’ta birleşmelidir.

AKP’nin emek ve Cumhuriyet düşmanı politikalarına mağduru olan işçi, memur, köylü, esnaf, emekli, öğrenci, bütün milletimizi Milli bayrağımızla 1 Mayıs’ta alanlarda olmaya çağırıyoruz.

1 Mayıs’ta, milyonların alanlarda birleşmesi, Konfederasyonların 26 Mayıs Genel Eylem kararına da güç verecektir. Hayatı durduracak bir genel eylem, AKP Hükümetinden kurtulmanın yolunu açacak ve Türkiye’yi Milli Hükümete götürecek ilk adım olacaktır. Şalter inecek, hükümet gidecektir!

Öte yandan 1 Mayıs, gerginlik ve olay günü olarak anılmaktan artık kurtarılmalıdır. Emek örgütlerinin birlikte hareket etmeleri bunun zeminini fazlasıyla yaratmıştır. 1 Mayıs’ın, anlamına ve amacına uygun olarak kutlanması için tüm kesimlerin sorumlu ve duyarlı davranması kaçınılmazdır. 1 Mayıs işçi sınıfının disiplini ile kutlanmalı, başıbozukluğa izin verilmemelidir.


BU KAPSAMDA, 01 MAYIS 2010 CUMARTESİ GÜNÜ ANKARA'DA SIHHİYE'DE YAPILACAK MİTİNGE TÜRK BAYRAKLARIYLA KATILACAĞIZ.

01 MAYIS 2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00'DEN İTİBAREN TREN GARI'NDAN SIHHİYE ABDİ İPEKÇİ PARKI'NA YÜRÜYÜŞ KORTEJİ OLUŞTURULACAKTIR.