28 Kasım 2012 Çarşamba

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE mi bu?





NATO İzmir'e yerleşiyor

NATO bir yandan Patriotları topraklarımıza konuşlandırırken, bir yandan da kalıcı birliklerini Türkiye'ye yerleştiriyor. 30 Kasım'da NATO'nun Kara Komutanlığı İzmir'e yerleştirilecek. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, çalışmanın NATO Reformu kapsamında uygulamaya konulacağını açıkladı.


NATO askerleri Türkiye topraklarına yerleşiyor. Bir yandan Patriotları ülkemize yerleşti

ren NATO, bir yandan da kara birliklerini İzmir'e konuşlandırıyor.

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Temmuz ayında yaptığı açıklamada, NATO Kara Komutanlığı'nın İzmir'e yerleştirileceğini duyurdu. Dönemin Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de bu bilgiyi doğruladı. 30 Kasım'da yapılacak devir teslim töreniyle İzmir'deki Müttefik Hava Komutanlığı yerini NATO Kara Komutanlığı'na bırakacak.

MECLİS KARARI YOK AMA YASAL(!)

MHP milletvekili Lütfü Türkkan'ın soru önergesini yanıtlayan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da NATO birliklerinin Türkiye topraklarına yerleştirilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Davutoğu, meclis kararı olmaksızın alınan kararın yasal olduğunu savundu. Ahmet Davutoğlu, İzmir'de 2004 yılına kadar Avrupa Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nın bulunduğunu, 2004 yılından bu yana da kentte Müttefik Hava Komutanlığı'nın yer aldığını belirtti.

Davutoğlu, NATO Reformu çalışmaları kapsamında Müttefik Hava Komutanlığının yerine, NATO Kara Komutanlığı kurulacağını açıkladı.

Davutoğlu meclis kararı bulunmaksızın kurulan birliğin, taraf olduğumuz NATO anlaşmaları çerçevesinde kurulduğunu öne sürdü.

ulusalkanal.com.tr




***





HER YER  NATO



HER YER CIA AJANI



HANİ NEREDE MUSTAFA KEMAL'İN  



"TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE" si...